Hoofdpagina

Uit aarlerixtelwiki.nl
Versie door Pbeheer (overleg | bijdragen) op 2 mrt 2023 om 21:19
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij de Aarle-Rixtel wiki
De historische encyclopedie over de plaatsen Aarle en Rixtel.
Heeft u Aarle-Rixtelse stambomen? kent u de haplogroep van uw familie?, stuur het nu in naar het onderstaande e-mail adres.
Facebook voor live updates! https://www.facebook.com/paul.sterken.1/


Hoe kun je in de AarleRixtelwiki.nl zoeken?
1. Klik op de categorieën in het linker menu. Of 2. Gebruik het zoekvak rechtsboven. Of 3. Klik in het linker menu op Willekeurige pagina.


De aarlerixtelwiki.nl heeft nu 2.445 artikelen.


Hieronder ziet u een willekeurige afbeelding uit een artikel: U kunt er op klikken en dan bij Bestandsgebruik ziet u in welk artikel deze afbeelding is gebruikt.


Lijst van de 3 nieuwste artikelen:

  1. Julianalaan 20
  2. Langeakker 10
  3. Landbouw

De Aarle-Rixtel Wiki heeft tot doel een complete historische encyclopedie over de plaatsen Aarle en Rixtel te maken. Hiervoor zal alle bestaande kennis worden verzameld en zal door eigen onderzoek die kennis uitgebreid worden. Aarlerixtelwiki.nl is een initiatief van Paul Sterken.

Indien u gebruikt maakt van informatie in de Aarle-Rixtel wiki, gebruik dan het volgende als bronvermelding: AarleRixtelwiki.nl (titel van het artikel) Datum


Contact: Neem gerust contact op als: u een fout ziet, betere of meer informatie heeft (met bron), tips enz. Mail naar: pgtsterken@outlook.com
Kent u nog bijnamen? Heeft u nog oude foto's? Heeft u nog verhalen over de geschiedenis van Aarle-Rixtel? Alles is welkom.