Hoofdpagina

Uit aarlerixtelwiki.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij de Aarle-Rixtel wiki
De historische encyclopedie over de plaatsen Aarle en Rixtel.


Hoe kun je in de AarleRixtelwiki.nl zoeken?
1. Klik op de categorieën in het linker menu. Of 2. Gebruik het zoekvak rechtsboven. Of 3. Klik in het linker menu op Willekeurige pagina.


De aarlerixtelwiki.nl heeft nu 2.885 artikelen.


Hieronder ziet u een willekeurige afbeelding uit een artikel: U kunt er op klikken en dan bij Bestandsgebruik ziet u in welk artikel deze afbeelding is gebruikt.


Lijst van de 3 nieuwste artikelen:

  1. Dorpsstraat 78a
  2. Lieshoutseweg 18a
  3. Molenstraat 22

De Aarle-Rixtel Wiki heeft tot doel een complete historische encyclopedie over de plaatsen Aarle en Rixtel te maken. Hiervoor zal alle bestaande kennis worden verzameld en zal door eigen onderzoek die kennis uitgebreid worden. Aarlerixtelwiki.nl is een initiatief van Paul Sterken.

Indien u gebruikt maakt van informatie in de Aarle-Rixtel wiki, gebruik dan het volgende als bronvermelding: AarleRixtelwiki.nl (titel van het artikel) Datum


Contact: Neem gerust contact op als: u een fout ziet, betere of meer informatie heeft (met bron), tips enz. Mail naar: pgtsterken@outlook.com
Kent u nog bijnamen? Heeft u nog oude foto's? Heeft u nog verhalen over de geschiedenis van Aarle-Rixtel? Alles is welkom.
Heeft u Aarle-Rixtelse stambomen? kent u de haplogroep van uw familie?, stuur het nu in naar het bovenstaande e-mail adres.
Facebook voor live updates! https://www.facebook.com/paul.sterken.1/


Andere websites
De Historische Geografie van Aarle-Rixtel https://www.historischegeografiebrabant.nl/
Het video en geluidsarchief van Aarle-Rixtel https://www.youtube.com/@beeldengeluidaarlerixtel