Hoofdpagina

Uit aarlerixtelwiki.nl
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij de Aarle-Rixtel wiki
De historische encyclopedie over de plaatsen Aarle en Rixtel.


Nieuws en Oproep Op 13 december 2023 is de mijlpaal van 3000 artikelen gehaald!
OPROEP: in 2024 ga ik tijdelijk stoppen met het algemene onderzoek naar de geschiedenis van Aarle en Rixtel. Ik ga alle energie besteden aan het onderzoeken van de tweede wereld oorlog in Aarle-Rixtel. Dit omdat ik gemerkt heb dat er nog veel losse eindjes zijn in Aarle-Rixtel, als het gaat om de oorlog.
Daarom deze oproep aan iedereen die nog informatie, verhalen of materialen, bewijzen enzovoorts heeft, die met Aarle-Rixtel in de tweede wereld oorlog te maken hebben, om contact op te nemen met mij. Kent u nog verhalen van uw ouders, grootouders enz over de oorlog, maar die nog nooit zijn vastgelegd? Neem aub contact op met pgtsterken@outlook.com of appen naar 06-39429665.


Hoe kun je in de AarleRixtelwiki.nl zoeken?
1. Klik op de categorieën in het linker menu. Of 2. Gebruik het zoekvak rechtsboven. Of 3. Klik in het linker menu op Willekeurige pagina.


De aarlerixtelwiki.nl heeft nu 3.718 artikelen.


Hieronder ziet u een willekeurige afbeelding uit een artikel: U kunt er op klikken en dan bij Bestandsgebruik ziet u in welk artikel deze afbeelding is gebruikt.


Lijst van de 3 nieuwste artikelen:

  1. Leocritia van der Marck
  2. Maria Dénise van Tulder
  3. Lijst van oversten van het klooster Mariëngaarde

De Aarle-Rixtel Wiki heeft tot doel een complete historische encyclopedie over de plaatsen Aarle en Rixtel te maken. Hiervoor zal alle bestaande kennis worden verzameld en zal door eigen onderzoek die kennis uitgebreid worden. Aarlerixtelwiki.nl is een initiatief van Paul Sterken. Indien u gebruikt maakt van informatie in de Aarle-Rixtel wiki, gebruik dan het volgende als bronvermelding: AarleRixtelwiki.nl (titel van het artikel) Datum


Contact: Neem contact op als u meer informatie heeft / toevoegingen / of fouten ziet met pgtsterken@outlook.com of whatsapp: 0639429665.
Kijk voor live updates op https://www.instagram.com/paulsterken/
of
https://www.facebook.com/paul.sterken.1/


Andere websites
De Historische Geografie van Aarle-Rixtel https://www.historischegeografiebrabant.nl/
Het video en geluidsarchief van Aarle-Rixtel https://www.youtube.com/@beeldengeluidaarlerixtel